Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17158
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorวราภรณ์ ตันรัตนกุล-
dc.contributor.authorวรรณรัตน์ พันธุ์วิริยรัตน์-
dc.date.accessioned2021-07-22T09:49:55Z-
dc.date.available2021-07-22T09:49:55Z-
dc.date.issued2552-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17158-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีพอลิเมอร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Thailand*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/th/*
dc.subjectโพลิเอทิลีนen_US
dc.subjectโพลิเมอร์ผสมen_US
dc.subjectแป้งมันสำปะหลังen_US
dc.titleการเตรียมและสมบัติของพอลิเมอร์ผสมระหว่างพอลิเอทิลีนความหนาแน่นต่ำกับแป้งมันสำปะหลังen_US
dc.title.alternativePreparation and properties of low density polyethylene blended with cassava starchen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Science (Materials Science and Technology)-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีวัสดุ-
Appears in Collections:342 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
313468.pdf12.64 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons