Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17158
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | วราภรณ์ ตันรัตนกุล | - |
dc.contributor.author | วรรณรัตน์ พันธุ์วิริยรัตน์ | - |
dc.date.accessioned | 2021-07-22T09:49:55Z | - |
dc.date.available | 2021-07-22T09:49:55Z | - |
dc.date.issued | 2552 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17158 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีพอลิเมอร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Thailand | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/th/ | * |
dc.subject | โพลิเอทิลีน | en_US |
dc.subject | โพลิเมอร์ผสม | en_US |
dc.subject | แป้งมันสำปะหลัง | en_US |
dc.title | การเตรียมและสมบัติของพอลิเมอร์ผสมระหว่างพอลิเอทิลีนความหนาแน่นต่ำกับแป้งมันสำปะหลัง | en_US |
dc.title.alternative | Preparation and properties of low density polyethylene blended with cassava starch | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Science (Materials Science and Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีวัสดุ | - |
Appears in Collections: | 342 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
313468.pdf | 12.64 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License