Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17158
Title: การเตรียมและสมบัติของพอลิเมอร์ผสมระหว่างพอลิเอทิลีนความหนาแน่นต่ำกับแป้งมันสำปะหลัง
Other Titles: Preparation and properties of low density polyethylene blended with cassava starch
Authors: วราภรณ์ ตันรัตนกุล
วรรณรัตน์ พันธุ์วิริยรัตน์
Faculty of Science (Materials Science and Technology)
คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีวัสดุ
Keywords: โพลิเอทิลีน;โพลิเมอร์ผสม;แป้งมันสำปะหลัง
Issue Date: 2552
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีพอลิเมอร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17158
Appears in Collections:342 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
313468.pdf12.64 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons