Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17122
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorอัญชลี ศิริโชติ-
dc.contributor.authorเพ็ญศรี เรืองศรี-
dc.date.accessioned2021-05-28T06:46:33Z-
dc.date.available2021-05-28T06:46:33Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17122-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2553en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Thailand*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/th/*
dc.subjectกระเจี้ยบแดงen_US
dc.subjectผลิตภัณฑ์en_US
dc.titleผลของกระบวนการแปรรูปและสภาวะการเก็บรักษาต่อคุณภาพสารประกอบที่มีฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระในผลิตภัณฑ์กระเจี้ยบแดงสกัดเข้มข้นen_US
dc.title.alternativeEffects of process and storage condions on quality and antioxidants properties of concentrated roselle extract producten_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
314272.pdf10.32 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons