Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/14918
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorปัฐมนันท์, พงศ์นพรัตน์-
dc.contributor.authorวรรณา, ตุลยธัญ-
dc.contributor.authorศักดิ์ดา, จงแก้ววัฒนา-
dc.date.accessioned2015-10-21T07:15:53Z-
dc.date.accessioned2021-05-17T11:06:01Z-
dc.date.available2015-10-21T07:15:53Z-
dc.date.available2021-05-17T11:06:01Z-
dc.date.issued2546-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/14918-
dc.language.isoth_THth_TH
dc.publisherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยth_TH
dc.subjectความไม่มั่นคงทางอาหารth_TH
dc.titleสมบัติทางเคมีและกายภาพของข้าวสารและผลของการเสริมไอโอดีนที่มีต่อคุณภาพข้าวหุงสุกเร็วth_TH
dc.title.alternativeChemical and physical properties of milled white rice and effect of iodine fortification on quality of quick-cooking riceth_TH
dc.typeTechnical Reportth_TH
Appears in Collections:994 งานวิจัยเชิงชีวภาพ-กายภาพ



Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.