Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/14918
Title: สมบัติทางเคมีและกายภาพของข้าวสารและผลของการเสริมไอโอดีนที่มีต่อคุณภาพข้าวหุงสุกเร็ว
Other Titles: Chemical and physical properties of milled white rice and effect of iodine fortification on quality of quick-cooking rice
Authors: ปัฐมนันท์, พงศ์นพรัตน์
วรรณา, ตุลยธัญ
ศักดิ์ดา, จงแก้ววัฒนา
Keywords: ความไม่มั่นคงทางอาหาร
Issue Date: 2546
Publisher: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/14918
Appears in Collections:994 งานวิจัยเชิงชีวภาพ-กายภาพ



Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.