Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/14750
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorยงยุทธ ปรีดาลัมพะบุตร, อรัญญา อัศวอารีย์ และ ประมัยพร ทองคณารักษ์-
dc.date.accessioned2016-02-25T09:05:22Z-
dc.date.accessioned2021-05-17T10:53:44Z-
dc.date.available2016-02-25T09:05:22Z-
dc.date.available2021-05-17T10:53:44Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/14750-
dc.language.isoth_THth_TH
dc.subjectความไม่มั่นคงทางอาหารth_TH
dc.titleการประเมินผลผลิตกุ้งกุลาดำที่ได้จากการทำฟาร์มทะเลโดยชุมชนในทะเลสาบสงขลาth_TH
dc.typeOtherth_TH
Appears in Collections:996 ธรรมาภิบาล



Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.