Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/14750
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ยงยุทธ ปรีดาลัมพะบุตร, อรัญญา อัศวอารีย์ และ ประมัยพร ทองคณารักษ์ | - |
dc.date.accessioned | 2016-02-25T09:05:22Z | - |
dc.date.accessioned | 2021-05-17T10:53:44Z | - |
dc.date.available | 2016-02-25T09:05:22Z | - |
dc.date.available | 2021-05-17T10:53:44Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/14750 | - |
dc.language.iso | th_TH | th_TH |
dc.subject | ความไม่มั่นคงทางอาหาร | th_TH |
dc.title | การประเมินผลผลิตกุ้งกุลาดำที่ได้จากการทำฟาร์มทะเลโดยชุมชนในทะเลสาบสงขลา | th_TH |
dc.type | Other | th_TH |
Appears in Collections: | 996 ธรรมาภิบาล |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
036_การประเมินผลผลิตกุ้งกุลาดำที่ได้จากการทำฟาร์มทะเลโดยชุมชนในทะเลสาบสงขลา_เอกสารวิชาการ.doc | 333 kB | Microsoft Word | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.