Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/14544
Title: | แนวปฏิบัติที่ดีด้านการป้องกันและลดมลพิษ อุตสาหกรรมอาหารทะเลแช่เยือกแข็ง ประเภทปลา |
Authors: | กรมควบคุมมลพิษ |
Keywords: | คุณภาพสิ่งแวดล้อม |
Issue Date: | 2548 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/14544 |
Appears in Collections: | 996 ธรรมาภิบาล |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
09-แนวปฏิบัติทะเลแช่แข็งปลา-006264.pdf | 22.05 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.