Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/14544
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributorกรมควบคุมมลพิษ-
dc.date.accessioned2016-02-26T07:22:02Z-
dc.date.accessioned2021-05-17T10:44:34Z-
dc.date.available2016-02-26T07:22:02Z-
dc.date.available2021-05-17T10:44:34Z-
dc.date.issued2548-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/14544-
dc.language.isoth_THth_TH
dc.subjectคุณภาพสิ่งแวดล้อมth_TH
dc.titleแนวปฏิบัติที่ดีด้านการป้องกันและลดมลพิษ อุตสาหกรรมอาหารทะเลแช่เยือกแข็ง ประเภทปลาth_TH
dc.typeBookth_TH
Appears in Collections:996 ธรรมาภิบาล

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
09-แนวปฏิบัติทะเลแช่แข็งปลา-006264.pdf22.05 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.