Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13507
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorจุฑารัตน์ อินทปัน-
dc.date.accessioned2021-04-07T09:24:43Z-
dc.date.available2021-04-07T09:24:43Z-
dc.date.issued2556-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13507-
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectยางen_US
dc.subjectยาง สมบัติทางกen_US
dc.subjectการเกิดยางสุกen_US
dc.subjectจุลินทรีย์en_US
dc.titleศึกษาการปรับสภาพวัตถุดิบยางก้อนถ้วยต่อคุณสมบัติของยางแท่ง STR 20 และสมบัติของยางวัลคาไนซ์en_US
dc.title.alternativeStudy on the pretreatments of cup lump on STR 20 and vulcanized rubber propertiesen_US
dc.title.alternativeรายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์ศึกษาการปรับสภาพวัตถุดิบยางก้อนถ้วยต่อคุณสมบัติของยางแท่ง STR 20 และสมบัติของยางวัลคาไนซ์en_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Science and Industrial Technology-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม-
Appears in Collections:932 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
434767-abstract.pdf77.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.