Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13507
Title: ศึกษาการปรับสภาพวัตถุดิบยางก้อนถ้วยต่อคุณสมบัติของยางแท่ง STR 20 และสมบัติของยางวัลคาไนซ์
Other Titles: Study on the pretreatments of cup lump on STR 20 and vulcanized rubber properties
รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์ศึกษาการปรับสภาพวัตถุดิบยางก้อนถ้วยต่อคุณสมบัติของยางแท่ง STR 20 และสมบัติของยางวัลคาไนซ์
Authors: จุฑารัตน์ อินทปัน
Faculty of Science and Industrial Technology
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม
Keywords: ยาง;ยาง สมบัติทางก;การเกิดยางสุก;จุลินทรีย์
Issue Date: 2556
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13507
Appears in Collections:932 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
434767-abstract.pdf77.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.