Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13223
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorเสาวคนธ์ วัฒนจันทร์-
dc.contributor.authorพิทยา อดุลยธรรม-
dc.date.accessioned2020-10-29T08:32:08Z-
dc.date.available2020-10-29T08:32:08Z-
dc.date.issued2557-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13223-
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectสารทดแทนไขมันen_US
dc.subjectเนื้อไก่en_US
dc.subjectใยอาหารen_US
dc.titleผลของสารทดแทนไขมันประเภทใยอาหารต่อคุณภาพผลิตภัณฑ์เนื้อไก่สวรรค์เพื่อการพัฒนาผลิตภัณฑ์สุขภาพจากเนื้อไก่เศษเหลือจากการตัดแต่งen_US
dc.title.alternativeEffect of dietary fat replacers on quality of sweet dried chicken meat product for development of product for health from chicken meat trimmingen_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
393958.pdf1.92 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.