Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12990
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSoottawat Benjakul-
dc.contributor.authorPornpot Nuthong-
dc.date.accessioned2020-06-16T08:41:51Z-
dc.date.available2020-06-16T08:41:51Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12990-
dc.descriptionThesis (M.Sc., Food Technology)--Prince of Songkla University, 2008en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherPrince of Songkla Universityen_US
dc.subjectBiofilmsen_US
dc.subjectSwineen_US
dc.subjectBlood proteinsen_US
dc.subjectBlood plasmaen_US
dc.titlePorcine plasma protein-based film: preparation and use of protein cross-linking agents as film strengthenersen_US
dc.title.alternativeฟิล์มโปรตีนพลาสมาเลือดสุกร: การเตรียมและการใช้สารเชื่อมประสานโปรตีนในการเสริมความแข็งแรงของฟิล์มen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
301764.pdf2.67 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.