Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12970
Title: อิทธิพลของเส้นใยจากเปลือกฝักมะรุมที่มีต่อสมบัติของวัสดุเชิงประกอบชีวภาพที่มีเจลาตินเป็นเมทริกซ์
Other Titles: Effect of fiber from outer skin of Moringa pod on properties of gelatin based biocomposite
Authors: วัชนิดา ชินผา
Faculty of Science (Materials Science and Technology)
คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีวัสดุ
Keywords: มะรุม;เจลาติน
Issue Date: 2560
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12970
Appears in Collections:342 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
432512-Abstract.pdf119.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.