Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12970
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวัชนิดา ชินผา-
dc.date.accessioned2020-06-10T08:21:09Z-
dc.date.available2020-06-10T08:21:09Z-
dc.date.issued2560-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12970-
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectมะรุมen_US
dc.subjectเจลาตินen_US
dc.titleอิทธิพลของเส้นใยจากเปลือกฝักมะรุมที่มีต่อสมบัติของวัสดุเชิงประกอบชีวภาพที่มีเจลาตินเป็นเมทริกซ์en_US
dc.title.alternativeEffect of fiber from outer skin of Moringa pod on properties of gelatin based biocompositeen_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Science (Materials Science and Technology)-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีวัสดุ-
Appears in Collections:342 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
432512-Abstract.pdf119.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.