Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12970
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | วัชนิดา ชินผา | - |
dc.date.accessioned | 2020-06-10T08:21:09Z | - |
dc.date.available | 2020-06-10T08:21:09Z | - |
dc.date.issued | 2560 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12970 | - |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | มะรุม | en_US |
dc.subject | เจลาติน | en_US |
dc.title | อิทธิพลของเส้นใยจากเปลือกฝักมะรุมที่มีต่อสมบัติของวัสดุเชิงประกอบชีวภาพที่มีเจลาตินเป็นเมทริกซ์ | en_US |
dc.title.alternative | Effect of fiber from outer skin of Moringa pod on properties of gelatin based biocomposite | en_US |
dc.type | Technical Report | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Science (Materials Science and Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีวัสดุ | - |
Appears in Collections: | 342 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
432512-Abstract.pdf | 119.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.