Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12911
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สันทัด วิเชียรโชติ | - |
dc.date.accessioned | 2020-05-20T08:14:43Z | - |
dc.date.available | 2020-05-20T08:14:43Z | - |
dc.date.issued | 2561 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12911 | - |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | ผลิตภัณฑ์เสริมอาหาร | en_US |
dc.subject | รำข้าว | en_US |
dc.subject | ผลิตภัณฑ์ข้าว | en_US |
dc.title | การผลิตไอโซมอลโตโอลิโกแซคคาไรด์เพื่อพัฒนาเป็นผลิตภัณฑ์เสริมอาหารจากรำข้าว | en_US |
dc.title.alternative | Production of IMO powder for development of rice bran dietary supplement | en_US |
dc.type | Technical Report | en_US |
Appears in Collections: | 000 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
440176-abstract.pdf | 290.54 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.