Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12911
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสันทัด วิเชียรโชติ-
dc.date.accessioned2020-05-20T08:14:43Z-
dc.date.available2020-05-20T08:14:43Z-
dc.date.issued2561-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12911-
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectผลิตภัณฑ์เสริมอาหารen_US
dc.subjectรำข้าวen_US
dc.subjectผลิตภัณฑ์ข้าวen_US
dc.titleการผลิตไอโซมอลโตโอลิโกแซคคาไรด์เพื่อพัฒนาเป็นผลิตภัณฑ์เสริมอาหารจากรำข้าวen_US
dc.title.alternativeProduction of IMO powder for development of rice bran dietary supplementen_US
dc.typeTechnical Reporten_US
Appears in Collections:000 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
440176-abstract.pdf290.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.