Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12875
Title: การเสริมสารสกัดหยาบจากเปลือกมังคุดในอาหารไก่เนื้อต่อสมรรถภาพการผลิตและคุณภาพเนื้อไก่
Other Titles: Supplementation of crude extract from pericarp of mangosteen (Garcinia mangostana Linn.) in broiler diets on growth performance and meat quality
Authors: อุมาพร แพทย์ศาสตร์
โอภาส พิมพา
Faculty of Science and Industrial Technology
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม
Keywords: ไก่เนื้อ อาหาร;มังคุด การใช้ประโยชน์;สิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Issue Date: 2560
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12875
Appears in Collections:932 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
439802.pdf3.55 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.