Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12875
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอุมาพร แพทย์ศาสตร์-
dc.contributor.authorโอภาส พิมพา-
dc.date.accessioned2020-05-12T04:11:32Z-
dc.date.available2020-05-12T04:11:32Z-
dc.date.issued2560-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12875-
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectไก่เนื้อ อาหารen_US
dc.subjectมังคุด การใช้ประโยชน์en_US
dc.subjectสิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.titleการเสริมสารสกัดหยาบจากเปลือกมังคุดในอาหารไก่เนื้อต่อสมรรถภาพการผลิตและคุณภาพเนื้อไก่en_US
dc.title.alternativeSupplementation of crude extract from pericarp of mangosteen (Garcinia mangostana Linn.) in broiler diets on growth performance and meat qualityen_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Science and Industrial Technology-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม-
Appears in Collections:932 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
439802.pdf3.55 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.