Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12847
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorกรฎา มาตยากร-
dc.contributor.authorอิสริยา อักษรชื่น-
dc.date.accessioned2020-04-30T08:32:48Z-
dc.date.available2020-04-30T08:32:48Z-
dc.date.issued2562-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12847-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (ศศ. ม. (พัฒนามนุษย์และสังคม))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2562en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectพฤติกรรมสุขภาพ หาดใหญ่ (สงขลา)en_US
dc.subjectภาชนะบรรจุอาหาร หาดใหญ่ (สงขลา)en_US
dc.titleโมเดลความสัมพันธ์เชิงสาเหตุของพฤติกรรมการบริโภคอาหารบรรจุโฟมen_US
dc.title.alternativeA Causal Relationship Model of Consuming Food from Polystyrene Foam Containeren_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Liberal Arts (Educational Foundation)-
dc.contributor.departmentคณะศิลปศาสตร์ ภาควิชาสารัตถศึกษา-
Appears in Collections:895 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
435294.pdf2.34 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.