Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12838
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorปุณณาณี สัมภวะผล-
dc.contributor.authorธรรมรัตน์ แก้วมณี-
dc.date.accessioned2020-04-23T05:09:50Z-
dc.date.available2020-04-23T05:09:50Z-
dc.date.issued2554-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12838-
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectโปรตีนไฮโดรไลเสต โครงสร้างen_US
dc.subjectถั่วหรั่งen_US
dc.subjectสารออกฤทธิ์ทางชีวภาพen_US
dc.subjectสิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.titleการศึกษาองค์ประกอบทางเคมี สมบัติเชิงหน้าที่ และการออกฤทธิ์ทางชีวภาพของโปรตีนไฮโดรไลเสตจากถั่วหรั่งen_US
dc.title.alternativeStudy on chemical composition, functional properties and biological activities of protein hydrolysate from bambara graundnut (Vigna subterranean)en_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
dc.contributor.departmentFaculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition)-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ-
Appears in Collections:712 Research
850 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
433101.pdf1.78 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.