Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12764
Title: อิทธิพลของเกร็ดปลาที่มีผลต่อสมบัติของโฟมแป้งมันสำปะหลัง
Other Titles: The effet of fish scale on the properties of cassava starch foam
Authors: แก้วตา แก้วตาทิพย์
สอาด ริยะจันทร์
ชลิกา เจียรธนกฤติ
Faculty of Science (Materials Science and Technology)
คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีวัสดุ
Keywords: โฟม;เกร็ดปลา;แป้งมันสำปะหลัง การใช้ประโยชน์;วัสดุโฟม;สิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Issue Date: 2561
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12764
Appears in Collections:342 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
425132-abstract.pdf143.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.