Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12764
Title: | อิทธิพลของเกร็ดปลาที่มีผลต่อสมบัติของโฟมแป้งมันสำปะหลัง |
Other Titles: | The effet of fish scale on the properties of cassava starch foam |
Authors: | แก้วตา แก้วตาทิพย์ สอาด ริยะจันทร์ ชลิกา เจียรธนกฤติ Faculty of Science (Materials Science and Technology) คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีวัสดุ |
Keywords: | โฟม;เกร็ดปลา;แป้งมันสำปะหลัง การใช้ประโยชน์;วัสดุโฟม;สิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Issue Date: | 2561 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12764 |
Appears in Collections: | 342 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
425132-abstract.pdf | 143.96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.