Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12674
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ดุสิดา ถิระวัฒน์ | - |
dc.contributor.author | เสาวลักษณ์ พงษ์ไพจิตร | - |
dc.date.accessioned | 2020-03-09T03:41:01Z | - |
dc.date.available | 2020-03-09T03:41:01Z | - |
dc.date.issued | 2560 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12674 | - |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | โหระพา การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | สารละลาย (เคมี) | en_US |
dc.subject | ความร้อน | en_US |
dc.title | ผลร่วมของสารละลายฆ่าเชื้อและความร้อนระดับกลางต่อการลดปริมาณเชื้อจุลินทรีย์และการยืดอายุการเก็บรักษาโหระพาที่สภาวะต่าง ๆ | en_US |
dc.title.alternative | Combined effect of sanittzers and mild heat treatment on microbial load reduction and shelf life extension of sweet basil (Ocimum basilicum L.) at different conclitions | en_US |
dc.type | Technical Report | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Food Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
dc.contributor.department | Faculty of Science (Microbiology) | - |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา | - |
Appears in Collections: | 326 Research 850 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
424485.pdf | 3.57 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.