Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12674
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorดุสิดา ถิระวัฒน์-
dc.contributor.authorเสาวลักษณ์ พงษ์ไพจิตร-
dc.date.accessioned2020-03-09T03:41:01Z-
dc.date.available2020-03-09T03:41:01Z-
dc.date.issued2560-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12674-
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectโหระพา การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectสารละลาย (เคมี)en_US
dc.subjectความร้อนen_US
dc.titleผลร่วมของสารละลายฆ่าเชื้อและความร้อนระดับกลางต่อการลดปริมาณเชื้อจุลินทรีย์และการยืดอายุการเก็บรักษาโหระพาที่สภาวะต่าง ๆen_US
dc.title.alternativeCombined effect of sanittzers and mild heat treatment on microbial load reduction and shelf life extension of sweet basil (Ocimum basilicum L.) at different conclitionsen_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
dc.contributor.departmentFaculty of Science (Microbiology)-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา-
Appears in Collections:326 Research
850 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
424485.pdf3.57 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.