Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12653
Title: การใช้ประโยชน์จากของเหลือทิ้งจากโรงงานอาหารทะเลในการผลิตเชื้อจุลินทรีย์ปฏิปักษ์เพื่อผลิตสารไลโปเปปไทต์สำหรับคุมโรคผลเน่าส้มหลังเก็บเกี่ยว
Other Titles: Use of waste product from seafood factory in cultivation of antagonistic microorganism to produce lipopeptide compounds for postharvest disease control of citrus fruit rot
Authors: วิจิตรา ลีละศุภกุล
Faculty of Science (Biochemistry)
คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาชีวเคมี
Keywords: บาซิลลัสซับทิลิส
การใช้ของเสียให้เป็นประโยชน์
โรงงานอาหารทะเล การกำจัดของเสีย
ของเสียจากโรงงาน การใช้ประโยชน์
ส้ม โรคและศัตรูพืช การควบคุมโดยชีววิทยา
Issue Date: 2558
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12653
Appears in Collections:328 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
432439-Abstract.pdf319.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.