Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12515
Title: ปัจจัยที่มีอิทธิพลต่อผลการดำเนินงานส่งออกผลิตภัณฑ์อาหารฮาลาล : กรณีศึกษาวิสาหกิจขนาดกลางและขนาดย่อม (SMEs) ไทยในภาคใต้
Other Titles: Factors Affecting Halal Food Product's Export Performance : A Case Study of SMEs in South of Thailand
Authors: สุนันทา เหมทานนท์
ปริยากร ชอบงาม
Faculty of Management Sciences (Business Administration)
คณะวิทยาการจัดการ ภาควิชาบริหารธุรกิจ
Keywords: อาหารฮาลาล การส่งออก ไทย (ภาคใต้);อุตสาหกรรมอาหารฮาลาล ไทย (ภาคใต้)
Issue Date: 2561
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (บธ.ม. (บริหารธุรกิจ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2561
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12515
Appears in Collections:460 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
426592.pdf3.67 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.