Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12515
Title: | ปัจจัยที่มีอิทธิพลต่อผลการดำเนินงานส่งออกผลิตภัณฑ์อาหารฮาลาล : กรณีศึกษาวิสาหกิจขนาดกลางและขนาดย่อม (SMEs) ไทยในภาคใต้ |
Other Titles: | Factors Affecting Halal Food Product's Export Performance : A Case Study of SMEs in South of Thailand |
Authors: | สุนันทา เหมทานนท์ ปริยากร ชอบงาม Faculty of Management Sciences (Business Administration) คณะวิทยาการจัดการ ภาควิชาบริหารธุรกิจ |
Keywords: | อาหารฮาลาล การส่งออก ไทย (ภาคใต้);อุตสาหกรรมอาหารฮาลาล ไทย (ภาคใต้) |
Issue Date: | 2561 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (บธ.ม. (บริหารธุรกิจ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2561 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12515 |
Appears in Collections: | 460 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
426592.pdf | 3.67 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.