Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12515
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | สุนันทา เหมทานนท์ | - |
dc.contributor.author | ปริยากร ชอบงาม | - |
dc.date.accessioned | 2020-01-30T09:09:33Z | - |
dc.date.available | 2020-01-30T09:09:33Z | - |
dc.date.issued | 2561 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12515 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (บธ.ม. (บริหารธุรกิจ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2561 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | อาหารฮาลาล การส่งออก ไทย (ภาคใต้) | en_US |
dc.subject | อุตสาหกรรมอาหารฮาลาล ไทย (ภาคใต้) | en_US |
dc.title | ปัจจัยที่มีอิทธิพลต่อผลการดำเนินงานส่งออกผลิตภัณฑ์อาหารฮาลาล : กรณีศึกษาวิสาหกิจขนาดกลางและขนาดย่อม (SMEs) ไทยในภาคใต้ | en_US |
dc.title.alternative | Factors Affecting Halal Food Product's Export Performance : A Case Study of SMEs in South of Thailand | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Management Sciences (Business Administration) | - |
dc.contributor.department | คณะวิทยาการจัดการ ภาควิชาบริหารธุรกิจ | - |
Appears in Collections: | 460 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
426592.pdf | 3.67 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.