Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12367
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorชนกพร อังศุวิริยะ-
dc.date.accessioned2019-11-08T02:28:15Z-
dc.date.available2019-11-08T02:28:15Z-
dc.date.issued2555-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12367-
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectอาหาร หาดใหญ่ (สงขลาen_US
dc.subjectอรรถศาสตร์ชาติพันธุ์en_US
dc.titleรายงานวิจัยเรื่องการศึกษาชื่ออาหารในอำเภอหาดใหญ่ จังหวัดสงขลาตามแนวอรรถศาสตร์ชาติพันธุ์en_US
dc.title.alternativeAn ethnosemantic analysis study of food nameing in Hatyai district Songkhla provinceen_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Liberal Arts (Educational Foundation)-
dc.contributor.departmentคณะศิลปศาสตร์ ภาควิชาสารัตถศึกษา-
Appears in Collections:895 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
373522.pdf3.04 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.