Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12221
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorChakree Thongraung-
dc.contributor.authorNatcha Phantuwong-
dc.date.accessioned2019-04-02T08:26:33Z-
dc.date.available2019-04-02T08:26:33Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12221-
dc.descriptionThesis (Ph.D., Functional Food and Nutrition)--Prince of Songkla University, 2017th_TH
dc.language.isoenth_TH
dc.publisherPrince of Songkla Universityth_TH
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Thailand*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/th/*
dc.subjectRice productsth_TH
dc.subjectHydrolysisth_TH
dc.titleFunctional and Biological Properties of Sang Yod Rice Bran Hydrolysate Prepared by enzymatic Hydrolysis and Its Application in Rice Pudding Productth_TH
dc.title.alternativeสมบัติเชิงหน้าที่และสมบัติทางชีวภาพของสารสกัดรำข้าวสังข์หยดและการนำไปใช้ประโยชน์ในผลิตภัณฑ์พุดดิ้งข้าวth_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Functional Food and Nutrition)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร สาขาวิชาอาหารสุขภาพและโภชนาการ-
Appears in Collections:859 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
420278.pdf2.02 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons