Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11601
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNopparat Cheetangdee-
dc.date.accessioned2018-02-21T09:16:21Z-
dc.date.available2018-02-21T09:16:21Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11601-
dc.language.isoenth_TH
dc.publisherPrince of Songkla Universityth_TH
dc.subjectCoconut oilth_TH
dc.subjectPSU Publicationth_TH
dc.titleVirgin coconut oil (VCO) : Effects of enzyme on oil recovery efficiency and study on utilization in food productsth_TH
dc.title.alternativeน้ำมันมะพร้าวบริสุทธิ์ : ผลของเอนไซม์ต่อประสิทธิภาพการสกัดน้ำมันและการศึกษาการใช้งานในผลิตภัณฑ์อาหารth_TH
dc.typeTechnical Reportth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
414131.pdf3.42 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.