Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11601
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Nopparat Cheetangdee | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-21T09:16:21Z | - |
dc.date.available | 2018-02-21T09:16:21Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11601 | - |
dc.language.iso | en | th_TH |
dc.publisher | Prince of Songkla University | th_TH |
dc.subject | Coconut oil | th_TH |
dc.subject | PSU Publication | th_TH |
dc.title | Virgin coconut oil (VCO) : Effects of enzyme on oil recovery efficiency and study on utilization in food products | th_TH |
dc.title.alternative | น้ำมันมะพร้าวบริสุทธิ์ : ผลของเอนไซม์ต่อประสิทธิภาพการสกัดน้ำมันและการศึกษาการใช้งานในผลิตภัณฑ์อาหาร | th_TH |
dc.type | Technical Report | th_TH |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Food Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
Appears in Collections: | 850 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
414131.pdf | 3.42 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.