Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11279
Title: แผนงานโครงการบูรณาการเรื่อง การวิจัยและพัฒนาศักยภาพในการแข่งขันของอุตสาหกรรมอาหารฮาลาลในเขต 5 จังหวัดชายแดนภาคใต้
Other Titles: Microbial Ruality of Ready to Eat Halal Foods in Songkhla and Satun Provinces
Authors: อรัญ หันพงศ์กิตติกูล
สุพชญา จันทะชุม
ฉวีวรรณ มะลิวัลย์
Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม
Keywords: อาหารฮาลาล ไทย (ภาคใต้)
อาหารสำเร็จรูป
จุลินทรีย์ในอาหาร
สิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Issue Date: 2559
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11279
Appears in Collections:853 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
417817.pdf4.18 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.