Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11279
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอรัญ หันพงศ์กิตติกูล-
dc.contributor.authorสุพชญา จันทะชุม-
dc.contributor.authorฉวีวรรณ มะลิวัลย์-
dc.date.accessioned2018-01-16T08:24:10Z-
dc.date.available2018-01-16T08:24:10Z-
dc.date.issued2559-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11279-
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectอาหารฮาลาล ไทย (ภาคใต้)th_TH
dc.subjectอาหารสำเร็จรูปth_TH
dc.subjectจุลินทรีย์ในอาหารth_TH
dc.subjectสิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.titleแผนงานโครงการบูรณาการเรื่อง การวิจัยและพัฒนาศักยภาพในการแข่งขันของอุตสาหกรรมอาหารฮาลาลในเขต 5 จังหวัดชายแดนภาคใต้th_TH
dc.title.alternativeMicrobial Ruality of Ready to Eat Halal Foods in Songkhla and Satun Provincesth_TH
dc.typeTechnical Reportth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม-
Appears in Collections:853 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
417817.pdf4.18 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.