Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11279
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | อรัญ หันพงศ์กิตติกูล | - |
dc.contributor.author | สุพชญา จันทะชุม | - |
dc.contributor.author | ฉวีวรรณ มะลิวัลย์ | - |
dc.date.accessioned | 2018-01-16T08:24:10Z | - |
dc.date.available | 2018-01-16T08:24:10Z | - |
dc.date.issued | 2559 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11279 | - |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.subject | อาหารฮาลาล ไทย (ภาคใต้) | th_TH |
dc.subject | อาหารสำเร็จรูป | th_TH |
dc.subject | จุลินทรีย์ในอาหาร | th_TH |
dc.subject | สิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.title | แผนงานโครงการบูรณาการเรื่อง การวิจัยและพัฒนาศักยภาพในการแข่งขันของอุตสาหกรรมอาหารฮาลาลในเขต 5 จังหวัดชายแดนภาคใต้ | th_TH |
dc.title.alternative | Microbial Ruality of Ready to Eat Halal Foods in Songkhla and Satun Provinces | th_TH |
dc.type | Technical Report | th_TH |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม | - |
Appears in Collections: | 853 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
417817.pdf | 4.18 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.