Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11279
Title: | แผนงานโครงการบูรณาการเรื่อง การวิจัยและพัฒนาศักยภาพในการแข่งขันของอุตสาหกรรมอาหารฮาลาลในเขต 5 จังหวัดชายแดนภาคใต้ |
Other Titles: | Microbial Ruality of Ready to Eat Halal Foods in Songkhla and Satun Provinces |
Authors: | อรัญ หันพงศ์กิตติกูล สุพชญา จันทะชุม ฉวีวรรณ มะลิวัลย์ Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม |
Keywords: | อาหารฮาลาล ไทย (ภาคใต้);อาหารสำเร็จรูป;จุลินทรีย์ในอาหาร;สิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Issue Date: | 2559 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11279 |
Appears in Collections: | 853 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
417817.pdf | 4.18 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.