Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11264
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สมหวัง เล็กจริง | - |
dc.contributor.author | สุนิสา ศิริพงศ์วุฒิกร | - |
dc.date.accessioned | 2017-12-26T06:34:11Z | - |
dc.date.available | 2017-12-26T06:34:11Z | - |
dc.date.issued | 2559 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11264 | - |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.subject | หอยนางรม การเก็บและรักษา | th_TH |
dc.subject | การแช่เย็น | th_TH |
dc.subject | สิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.title | การเปลี่ยนแปลงคุณภาพของหอยนางรมพาสเจอร์ไรส์ระหว่างการเก็บรักษาโดยการแช่เย็นภายใต้สภาวะตัดแปลงบรรยากาศ | th_TH |
dc.title.alternative | Quality Changes in Pasteurized Oyster Meat during Chilled Storage using Modified Atmosphere Packaging | th_TH |
dc.type | Technical Report | th_TH |
dc.contributor.department | Faculty of Science and Industrial Technology | - |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม | - |
Appears in Collections: | 932 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
413342.pdf | 1.86 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.