Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11154
Title: The antioxidant and anti-cadmium toxicity properties of garlic extracts to apply in minced fish
Other Titles: การศึกษาคุณสมบัติการต้านอนุมูลอิสระและการต้านความเป็นพิษของแคดเมียมของสารสกัดกระเทียมเพื่อการประยุกต์ใช้ในเนื้อปลาบด
การศึกษาคุณสมบัติการต้านอนุมูลอิสระและการต้านความเป็นพิษของแคดเมียมของสารสกัดกระเทียมเพื่อการประยุกต์ใช้ในเนื้อปลาบด : รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์
Authors: Sunisa Siripongvutikorn
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: Cadmium Research;Garlic Research;Fish Research
Issue Date: 2558
Publisher: Prince of Songkla University
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11154
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
416477.pdf428.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.