Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11154
Title: | The antioxidant and anti-cadmium toxicity properties of garlic extracts to apply in minced fish |
Other Titles: | การศึกษาคุณสมบัติการต้านอนุมูลอิสระและการต้านความเป็นพิษของแคดเมียมของสารสกัดกระเทียมเพื่อการประยุกต์ใช้ในเนื้อปลาบด การศึกษาคุณสมบัติการต้านอนุมูลอิสระและการต้านความเป็นพิษของแคดเมียมของสารสกัดกระเทียมเพื่อการประยุกต์ใช้ในเนื้อปลาบด : รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์ |
Authors: | Sunisa Siripongvutikorn Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | Cadmium Research;Garlic Research;Fish Research |
Issue Date: | 2558 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11154 |
Appears in Collections: | 850 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
416477.pdf | 428.66 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.