Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11154
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSunisa Siripongvutikorn-
dc.date.accessioned2017-12-13T02:21:35Z-
dc.date.available2017-12-13T02:21:35Z-
dc.date.issued2558-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11154-
dc.language.isoenth_TH
dc.publisherPrince of Songkla Universityth_TH
dc.subjectCadmium Researchth_TH
dc.subjectGarlic Researchth_TH
dc.subjectFish Researchth_TH
dc.titleThe antioxidant and anti-cadmium toxicity properties of garlic extracts to apply in minced fishth_TH
dc.title.alternativeการศึกษาคุณสมบัติการต้านอนุมูลอิสระและการต้านความเป็นพิษของแคดเมียมของสารสกัดกระเทียมเพื่อการประยุกต์ใช้ในเนื้อปลาบดth_TH
dc.title.alternativeการศึกษาคุณสมบัติการต้านอนุมูลอิสระและการต้านความเป็นพิษของแคดเมียมของสารสกัดกระเทียมเพื่อการประยุกต์ใช้ในเนื้อปลาบด : รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์th_TH
dc.typeTechnical Reportth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
416477.pdf428.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.