Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11154
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Sunisa Siripongvutikorn | - |
dc.date.accessioned | 2017-12-13T02:21:35Z | - |
dc.date.available | 2017-12-13T02:21:35Z | - |
dc.date.issued | 2558 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11154 | - |
dc.language.iso | en | th_TH |
dc.publisher | Prince of Songkla University | th_TH |
dc.subject | Cadmium Research | th_TH |
dc.subject | Garlic Research | th_TH |
dc.subject | Fish Research | th_TH |
dc.title | The antioxidant and anti-cadmium toxicity properties of garlic extracts to apply in minced fish | th_TH |
dc.title.alternative | การศึกษาคุณสมบัติการต้านอนุมูลอิสระและการต้านความเป็นพิษของแคดเมียมของสารสกัดกระเทียมเพื่อการประยุกต์ใช้ในเนื้อปลาบด | th_TH |
dc.title.alternative | การศึกษาคุณสมบัติการต้านอนุมูลอิสระและการต้านความเป็นพิษของแคดเมียมของสารสกัดกระเทียมเพื่อการประยุกต์ใช้ในเนื้อปลาบด : รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์ | th_TH |
dc.type | Technical Report | th_TH |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Food Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
Appears in Collections: | 850 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
416477.pdf | 428.66 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.