Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11128
Title: | การใช้สารเมทิลไซโคลโพรฟีนและจิบเบอเรลลิค แอซิดก่อนและหลังเก็บเกี่ยวต่อการสุก คุณภาพและอายุการเก็บรักษาของผลมังคุด |
Other Titles: | Pre-and posthavest application of 1-methylcyclopropene (1-MCP) and gibbereilic (GA3) on ripening, quality and storage life of mangosteen (Garcinia mangostana L.) fruits |
Authors: | ลดาวัลย์ เลิศเลอวงศ์ อดิเรก รักคง Faculty of Natural Resources (Plant Science) คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาพืชศาสตร์ |
Keywords: | มังคุด การเก็บและรักษา;สิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Issue Date: | 2555 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11128 |
Appears in Collections: | 510 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
394006.pdf | 1.48 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.