Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11128
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorลดาวัลย์ เลิศเลอวงศ์-
dc.contributor.authorอดิเรก รักคง-
dc.date.accessioned2017-11-08T09:42:02Z-
dc.date.available2017-11-08T09:42:02Z-
dc.date.issued2555-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11128-
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectมังคุด การเก็บและรักษาth_TH
dc.subjectสิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.titleการใช้สารเมทิลไซโคลโพรฟีนและจิบเบอเรลลิค แอซิดก่อนและหลังเก็บเกี่ยวต่อการสุก คุณภาพและอายุการเก็บรักษาของผลมังคุดth_TH
dc.title.alternativePre-and posthavest application of 1-methylcyclopropene (1-MCP) and gibbereilic (GA3) on ripening, quality and storage life of mangosteen (Garcinia mangostana L.) fruitsth_TH
dc.typeTechnical Reportth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Natural Resources (Plant Science)-
dc.contributor.departmentคณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาพืชศาสตร์-
Appears in Collections:510 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
394006.pdf1.48 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.