Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11128
Title: การใช้สารเมทิลไซโคลโพรฟีนและจิบเบอเรลลิค แอซิดก่อนและหลังเก็บเกี่ยวต่อการสุก คุณภาพและอายุการเก็บรักษาของผลมังคุด
Other Titles: Pre-and posthavest application of 1-methylcyclopropene (1-MCP) and gibbereilic (GA3) on ripening, quality and storage life of mangosteen (Garcinia mangostana L.) fruits
Authors: ลดาวัลย์ เลิศเลอวงศ์
อดิเรก รักคง
Faculty of Natural Resources (Plant Science)
คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาพืชศาสตร์
Keywords: มังคุด การเก็บและรักษา;สิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Issue Date: 2555
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11128
Appears in Collections:510 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
394006.pdf1.48 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.