Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11035
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorเอกสิทธิ์ จงเจริญรักษ์-
dc.contributor.authorสุทธวัฒน์ เบญจกุล-
dc.date.accessioned2017-09-26T03:26:45Z-
dc.date.available2017-09-26T03:26:45Z-
dc.date.issued2553-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11035-
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectข้าว ไทย (ภาคใต้)th_TH
dc.subjectแอนติออกซิแดนท์th_TH
dc.titleการศึกษาสมบัติการต้่านออกซิเดชันของข้าวบางสายพันธุ์ที่มีการส่งเสริมให้เพาะปลูกในภาคใต้ของประเทศไทยในระหว่างกระบวนการงอกth_TH
dc.title.alternativeStudies on antioxidant properties of some recommended rice cultivated in southern Thailand during germinationth_TH
dc.typeTechnical Reportth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
406529-abs.pdf4.02 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.