Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11035
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | เอกสิทธิ์ จงเจริญรักษ์ | - |
dc.contributor.author | สุทธวัฒน์ เบญจกุล | - |
dc.date.accessioned | 2017-09-26T03:26:45Z | - |
dc.date.available | 2017-09-26T03:26:45Z | - |
dc.date.issued | 2553 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11035 | - |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.subject | ข้าว ไทย (ภาคใต้) | th_TH |
dc.subject | แอนติออกซิแดนท์ | th_TH |
dc.title | การศึกษาสมบัติการต้่านออกซิเดชันของข้าวบางสายพันธุ์ที่มีการส่งเสริมให้เพาะปลูกในภาคใต้ของประเทศไทยในระหว่างกระบวนการงอก | th_TH |
dc.title.alternative | Studies on antioxidant properties of some recommended rice cultivated in southern Thailand during germination | th_TH |
dc.type | Technical Report | th_TH |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Food Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
Appears in Collections: | 850 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
406529-abs.pdf | 4.02 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.