Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10963
Title: โครงการอิทธิพลของแป้งดัดแปรต่อสมบัติของโฟมแป้งดิบ
Other Titles: Effect of modified starch on the properties of native starch foams
Authors: แก้วตา แก้วตาทิพย์
สอาด ริยะจันทร์
กัลยา พรสุขสมบูรณ์
Faculty of Science (Materials Science and Technology)
คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีวัสดุ
Keywords: โฟม;แป้งมันสำปะหลัง;แป้งดิบ;แป้งคลอสลิงก์;สตาร์ชโฟม;โฟมแป้ง
Issue Date: 2556
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10963
Appears in Collections:342 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
406455-abstract.pdf678.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.