Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10963
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorแก้วตา แก้วตาทิพย์-
dc.contributor.authorสอาด ริยะจันทร์-
dc.contributor.authorกัลยา พรสุขสมบูรณ์-
dc.date.accessioned2017-05-23T01:51:13Z-
dc.date.available2017-05-23T01:51:13Z-
dc.date.issued2556-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10963-
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectโฟมth_TH
dc.subjectแป้งมันสำปะหลังth_TH
dc.subjectแป้งดิบth_TH
dc.subjectแป้งคลอสลิงก์th_TH
dc.subjectสตาร์ชโฟมth_TH
dc.subjectโฟมแป้งth_TH
dc.titleโครงการอิทธิพลของแป้งดัดแปรต่อสมบัติของโฟมแป้งดิบth_TH
dc.title.alternativeEffect of modified starch on the properties of native starch foamsth_TH
dc.typeTechnical Reportth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Science (Materials Science and Technology)-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีวัสดุ-
Appears in Collections:342 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
406455-abstract.pdf678.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.