Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10798
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorสุรศักดิ์ คชภักดี-
dc.contributor.authorจีระศักดิ์ แซ่ลิ่ม-
dc.date.accessioned2017-04-20T08:32:26Z-
dc.date.available2017-04-20T08:32:26Z-
dc.date.issued2544-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10798-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (สัตวศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2544th_TH
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectแพะ อาหารth_TH
dc.subjectแพะ พันธุ์พื้นเมืองth_TH
dc.subjectแพะ พันธุ์ลูกผสมพื้นเมือง แองโกลนูเบียนth_TH
dc.subjectแพะ การสืบพันธุ์th_TH
dc.titleผลของระดับโปรตีนในอาหารข้นต่อการกินได้ การย่อยได้และสมรรถนะการสืบพันธุ์ของแม่แพะพันธุ์พื้นเมืองไทยและลูกผสมพื้นเมือง-แองโกลนูเบียน 50 เปอร์เซ็นต์ที่แทะเล็มในแปลงหญ้าth_TH
dc.title.alternativeEffects of Protein levels concentrate on feed intake, digestibility and reproductive performance of Thai native and 50% Thai natve-Anglo Nubian crossbred does grazing pasturesth_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Natural Resources (Animal science)-
dc.contributor.departmentคณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์-
Appears in Collections:515 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
216961.pdf4.42 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.