Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10737
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorสงวน ลือเกียรติบัณฑิต-
dc.contributor.authorกฤษดี พ่วงรอด-
dc.date.accessioned2017-04-07T08:11:59Z-
dc.date.available2017-04-07T08:11:59Z-
dc.date.issued2558-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10737-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (ปร.ด. (การจัดการ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2558th_TH
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectธุรกิจขนาดย่อม ไทย (ภาคใต้)th_TH
dc.subjectธุรกิจขนาดกลาง ไทย (ภาคใต้)th_TH
dc.titleแนวทางการพัฒนาความสามารถทางนวัตกรรมของวิสาหกิจขนาดกลางและขนาดย่อมใน 5 จังหวัดชายแดนใต้ : กรณีศึกษากลุ่มธุรกิจอาหารและเครื่องดื่มth_TH
dc.title.alternativeDevelopment of Innovativeness among small and Medium Enterprises in the Five Southern Border Provinces Thailand : Case Study in Food and Beverage Industryth_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Management Sciences (Business Administration)-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาการจัดการ ภาควิชาบริหารธุรกิจ-
Appears in Collections:460 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
413443.pdf1.64 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.