Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10694
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorมุทิตา มีนุ่น-
dc.contributor.authorสุทธาสินี บุญคง-
dc.date.accessioned2017-03-30T09:51:39Z-
dc.date.available2017-03-30T09:51:39Z-
dc.date.issued2559-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10694-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2559th_TH
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectผักชี การเก็บและรักษาth_TH
dc.subjectผักชี คุณภาพth_TH
dc.subjectการควบคุมอุณหภูมิth_TH
dc.titleผลของอุณหภูมิ ภาชนะบรรจุและสภาวะการเก็บรักษาต่อคุณภาพผักชีเพื่อการส่งออกth_TH
dc.title.alternativeEffect of temperature, packaging and storage condition on the quality of coriander for exportth_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
410031.pdf4.93 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.