Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10693
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorมุทิตา มีนุ่น-
dc.contributor.authorนฤชาติ บุญรัตน์-
dc.date.accessioned2017-03-30T09:49:26Z-
dc.date.available2017-03-30T09:49:26Z-
dc.date.issued2559-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10693-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2559th_TH
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectข้าวสังหยดth_TH
dc.subjectเครื่องดื่มth_TH
dc.titleคุณภาพของข้าวสังหยดระหว่างการเก็บรักษาและการผลิตเครื่องดื่มผงth_TH
dc.title.alternativeQuality of sungyod rice during storage and its instant drink productionth_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
410029.pdf2.71 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.