Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10676
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorชัชวาล โชติมากร-
dc.contributor.authorระวิวรรณ สวัสดิ์อุบล-
dc.date.accessioned2017-03-30T08:06:25Z-
dc.date.available2017-03-30T08:06:25Z-
dc.date.issued2558-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10676-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2558th_TH
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectปลากะตัก การแช่เย็นth_TH
dc.titleผลของวิธีการแช่เย็นและสภาวะการบรรจุต่อการเปลี่ยนแปลงคุณภาพปลากะตักต้มอบแห้งth_TH
dc.title.alternativeEffect of chilling methods and storage conditions on quality changes of dried boiled anchovyth_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
409423.pdf4.8 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.