Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10676
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ชัชวาล โชติมากร | - |
dc.contributor.author | ระวิวรรณ สวัสดิ์อุบล | - |
dc.date.accessioned | 2017-03-30T08:06:25Z | - |
dc.date.available | 2017-03-30T08:06:25Z | - |
dc.date.issued | 2558 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10676 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2558 | th_TH |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.subject | ปลากะตัก การแช่เย็น | th_TH |
dc.title | ผลของวิธีการแช่เย็นและสภาวะการบรรจุต่อการเปลี่ยนแปลงคุณภาพปลากะตักต้มอบแห้ง | th_TH |
dc.title.alternative | Effect of chilling methods and storage conditions on quality changes of dried boiled anchovy | th_TH |
dc.type | Thesis | th_TH |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Food Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
409423.pdf | 4.8 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.