Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10499
Title: การแยกและคัดเลือกแบคทีเรียแลกติกที่มีสมบัติโปรไบโอติกเพื่อใช้เป็นกล้าเชื้อในการผลิตสะตอดอง
Other Titles: Isolation and screening of probiotic lactic acid bacteria for use as starter culture for fermented stinky bean production (Sa Taw Dong)
Authors: ศุภศิลป์ มณีรัตน์
Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม
Keywords: แบคทีเรียกรดแล็กติก
โพรไบโอติก
สะตอดอง การผลิต
Issue Date: 2555
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10499
Appears in Collections:853 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
406489-abs.pdf170.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.