Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10499
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorศุภศิลป์ มณีรัตน์-
dc.date.accessioned2016-12-06T04:11:44Z-
dc.date.available2016-12-06T04:11:44Z-
dc.date.issued2555-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10499-
dc.description.sponsorshipมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectแบคทีเรียกรดแล็กติกth_TH
dc.subjectโพรไบโอติกth_TH
dc.subjectสะตอดอง การผลิตth_TH
dc.titleการแยกและคัดเลือกแบคทีเรียแลกติกที่มีสมบัติโปรไบโอติกเพื่อใช้เป็นกล้าเชื้อในการผลิตสะตอดองth_TH
dc.title.alternativeIsolation and screening of probiotic lactic acid bacteria for use as starter culture for fermented stinky bean production (Sa Taw Dong)th_TH
dc.typeTechnical Reportth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม-
Appears in Collections:853 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
406489-abs.pdf170.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.