Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10499
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ศุภศิลป์ มณีรัตน์ | - |
dc.date.accessioned | 2016-12-06T04:11:44Z | - |
dc.date.available | 2016-12-06T04:11:44Z | - |
dc.date.issued | 2555 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10499 | - |
dc.description.sponsorship | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.subject | แบคทีเรียกรดแล็กติก | th_TH |
dc.subject | โพรไบโอติก | th_TH |
dc.subject | สะตอดอง การผลิต | th_TH |
dc.title | การแยกและคัดเลือกแบคทีเรียแลกติกที่มีสมบัติโปรไบโอติกเพื่อใช้เป็นกล้าเชื้อในการผลิตสะตอดอง | th_TH |
dc.title.alternative | Isolation and screening of probiotic lactic acid bacteria for use as starter culture for fermented stinky bean production (Sa Taw Dong) | th_TH |
dc.type | Technical Report | th_TH |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม | - |
Appears in Collections: | 853 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
406489-abs.pdf | 170.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.