Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10499
Title: | การแยกและคัดเลือกแบคทีเรียแลกติกที่มีสมบัติโปรไบโอติกเพื่อใช้เป็นกล้าเชื้อในการผลิตสะตอดอง |
Other Titles: | Isolation and screening of probiotic lactic acid bacteria for use as starter culture for fermented stinky bean production (Sa Taw Dong) |
Authors: | ศุภศิลป์ มณีรัตน์ Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม |
Keywords: | แบคทีเรียกรดแล็กติก;โพรไบโอติก;สะตอดอง การผลิต |
Issue Date: | 2555 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10499 |
Appears in Collections: | 853 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
406489-abs.pdf | 170.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.