Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10485
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorพัชรินทร์ ภักดีฉนวน-
dc.date.accessioned2016-12-02T09:07:00Z-
dc.date.available2016-12-02T09:07:00Z-
dc.date.issued2554-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10485-
dc.description.sponsorshipมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ วิทยาเขตปัตตานีth_TH
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ วิทยาเขตปัตตานีth_TH
dc.subjectน้ำมันมะพร้าวth_TH
dc.subjectน้ำมันพืชth_TH
dc.titleผลของสายพันธุ์ต่อองค์ประกอบของน้ำมันมะพร้าวบริสุทธิ์และสภาวะที่เหมาะสมในการเตรียมโมโนลอรินth_TH
dc.title.alternativeEffect of coconut varieties on composition of virgin coconut oil and preparation of monolaurinth_TH
dc.typeTechnical Reportth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition)-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ-
Appears in Collections:712 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
386358-abs.pdf613.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.