Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10485
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | พัชรินทร์ ภักดีฉนวน | - |
dc.date.accessioned | 2016-12-02T09:07:00Z | - |
dc.date.available | 2016-12-02T09:07:00Z | - |
dc.date.issued | 2554 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10485 | - |
dc.description.sponsorship | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ วิทยาเขตปัตตานี | th_TH |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ วิทยาเขตปัตตานี | th_TH |
dc.subject | น้ำมันมะพร้าว | th_TH |
dc.subject | น้ำมันพืช | th_TH |
dc.title | ผลของสายพันธุ์ต่อองค์ประกอบของน้ำมันมะพร้าวบริสุทธิ์และสภาวะที่เหมาะสมในการเตรียมโมโนลอริน | th_TH |
dc.title.alternative | Effect of coconut varieties on composition of virgin coconut oil and preparation of monolaurin | th_TH |
dc.type | Technical Report | th_TH |
dc.contributor.department | Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition) | - |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ | - |
Appears in Collections: | 712 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
386358-abs.pdf | 613.42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.