Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10485
Title: ผลของสายพันธุ์ต่อองค์ประกอบของน้ำมันมะพร้าวบริสุทธิ์และสภาวะที่เหมาะสมในการเตรียมโมโนลอริน
Other Titles: Effect of coconut varieties on composition of virgin coconut oil and preparation of monolaurin
Authors: พัชรินทร์ ภักดีฉนวน
Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition)
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ
Keywords: น้ำมันมะพร้าว;น้ำมันพืช
Issue Date: 2554
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ วิทยาเขตปัตตานี
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10485
Appears in Collections:712 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
386358-abs.pdf613.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.